Taxi Naarden

Heeft u een taxi nodig in Naarden?

De chauffeurs van Gooise Taxicentrale halen en brengen u graag.

U bent er bij ons van verzekerd dat u op tijd en veilig op uw gewenste eindbestemming aankomt. 

Bel 035 - 694 59 55

Vervoer vanaf station Naarden-Bussum

Wanneer u op station Naarden-Bussum staat en een rit nodig heeft, staan onze taxichauffeurs direct voor u klaar. Wij halen u op de afgesproken tijd op vanaf dit station en u bent ervan verzekerd dat u ook op de afgesproken tijd bij uw bestemming bent. Gaat u ergens uiteten, heeft u een zakelijke afspraak, moet u naar het ziekenhuis of gaat u vliegen en op vakantie? Bij Gooise Taxi Centrale kunnen we dit allemaal voor u regelen.

Vervoer naar luchthaven Schiphol en Rotterdam

Als taxicentrale van Naarden brengen we u ook naar diverse vliegvelden. Gaat u op vakantie en gaat uw vlucht vanaf Schiphol, Eindhoven of Rotterdam? Dan kunt u uw vluchtinformatie doorgeven aan onze taxichauffeur. Deze ontzorgt u van alle eventuele stress rondom de vlucht, door alle informatie nauwkeurig in de gaten te houden. Zo weten wij direct wanneer er vertraging is opgelopen of wanneer uw vliegtuig vanaf een andere gate vertrekt.

 

Wij brengen u uiteraard zo dicht mogelijk naar de incheckbalie. Onze taxichauffeurs hebben veel ervaring met luchthavens, waardoor zij u altijd goed kunnen helpen. Komt u juist terug van uw vlucht? Ook dan halen we u graag op met onze comfortabele taxi. Wij wachten dan op u in de aankomsthal, zo hoeft u na een lange vlucht niet te zoeken of te wachten.

Onze service

Wanneer u een taxi reserveert bij Gooise Taxi Centrale, kunt u een uitstekende service verwachten. Wij brengen u moeiteloos naar iedere locatie. Ook als u zich bevindt op een van de volgende plaatsen, kunt u ons inzetten:

Altijd op tijd

Bij onze taxicentrale bent u er zeker van dat u op tijd opgehaald wordt en aankomt op uw gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld naar luchthaven Schiphol moet voor een vlucht, anticipeert uw taxichauffeur op eventuele wijzigingen in het vliegschema. Als u een taxirit met een van onze chauffeurs reserveert, komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekende, vertrouwde en vriendelijke chauffeurs

Enkel de meest vriendelijke en behulpzame taxichauffeurs zijn werkzaam bij Gooise Taxi Centrale Naarden. Zo voelt u zich altijd op uw gemak tijdens uw taxirit. Hoe lang de rit ook is, bij een van onze chauffeurs in de auto vliegt de tijd. 

Comfortabele auto’s

Soms duurt een taxirit langer dan een uur. Dan wilt u natuurlijk wel comfortabel kunnen reizen. Daarom zetten wij altijd comfortabele auto’s in voor onze taxiritten vanaf en naar station Naarden. We vinden het namelijk belangrijk dat uw reis zo relaxed mogelijk is. Daarom begint uw comfort bij ons. 

Tarieven en reserveren taxi Naarden

Wilt u een taxi reserveren voor uw aankomende reis of afspraak? Voor een taxirit naar luchthaven Schiphol rekenen wij een vast tarief. Andere taxiritten verschillen van prijs. Voor een prijsindicatie of een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 035 - 694 59 55. Wanneer u van tevoren een taxi reserveert, is er geen wachttijd. Wij stellen prioriteit aan uw gemoedsrust en comfort.