Taxi Bussum

Heeft u een taxi in Bussum nodig?

Met de Gooise Taxicentrale komt u altijd veilig en tijdig op uw locatie aan. U wordt direct vervoerd naar uw gewenste locatie.

Bel 035 - 694 59 55

Vervoer naar luchthaven Schiphol

Als taxi rond Bussum brengen wij u ook naar diverse luchthavens, namelijk Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Uw taxichauffeur houdt alle informatie over uw vlucht nauwkeurig in de gaten. Ook brengen wij u zo dicht mogelijk naar de incheckbalie. Als u een taxi bij ons reserveert, komt u altijd op tijd voor uw vlucht. Daarbij kunnen wij u ook ophalen na uw vlucht. In dat geval wachten we u op in de aankomsthal. U kunt van ons verwachten dat we altijd voor uw aankomsttijd op de luchthaven zijn. Zo hoeft u niet op onze taxi te wachten en kunt u direct naar huis. 

Station Bussum-Zuid

Ben je op Station Bussum Zuid aangekomen en heb je snel een rit nodig naar jouw bestemming? Ook hier staat onze taxidienst voor je klaar! We brengen je moeiteloos naar elke gewenste locatie, waar je ook maar naartoe wilt. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, een uitstapje naar een restaurant of een rit naar huis, onze taxi's zijn beschikbaar om jou te helpen.

Altijd op tijd met taxi Bussum en omstreken

Gaat u op vakantie en heeft u een taxi van Bussum nodig naar Schiphol of een ander vliegveld? Dan brengen wij u graag! Ook als u ergens anders heen moet, is dat zeker mogelijk. Zo kunt u bij ons een zakentaxi reserveren. Verder hebben wij ervaring met het vervoeren naar ziekenhuizen en andere zorgcentra. Als taxi in Bussum zijn we ook in te zetten op de volgende plekken:

Vriendelijke chauffeurs

Een ding is zeker, onze taxichauffeurs zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom hebben wij extra comfortabele taxi’s, waardoor een lange taxirit in een van onze taxi’s erg comfortabel voelt.

Tarieven en reserveren taxi Bussum

Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Dit verschilt per taxirit. Voor een rit naar Schiphol rekenen wij een vast tarief, mits u minimaal 24 uur van tevoren een rit bij ons reserveert. Als u van tevoren reserveert  is er geen sprake van een wachttijd. Hierdoor bent u altijd op tijd op uw locatie en brengen wij u snel weer thuis. U kunt een taxi bestellen door ons te bellen op 035 - 694 59 55. Wij helpen u graag!