DE TAXIDIENSTEN VAN GOOISE TAXICENTRALE UIT NAARDEN -BUSSUM,  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR

personenvervoer in 't gooi

Heeft u een feestje en rijdt u liever niet zelf? Heeft u geen rijbewijs maar moet u toch ergens naar toe? Of wilt u genieten van meer comfort dan het openbaar vervoer u te bieden heeft? Voor korte en langere ritten naar vrienden, voor bezoek restaurant, boodschappen, bezoek aan uw kapper. De Gooise Taxicentrale brengt u van A naar B.

Taxi bestellen

zakelijk VERVOER vanuit 't gooi 

Het onderhouden van zakenrelaties kost zorg en aandacht. Gooise Taxicentrale begrijpt dit als geen ander. Uw buitenlandse gasten in een comfortabele auto vanaf de luchthaven laten ophalen geeft direct een goede indruk.

Taxi bestellen

LUCHTHAVENVERVOER

Vakantie! Daar kijkt u waarschijnlijk al maanden naar uit. Om te zorgen dat uw reis meteen goed en relaxed van start gaat, laat u zich met de taxi vanuit 't Gooi naar het vliegveld brengen. Zo heeft u geen gedoe met gesleep van koffers in het openbaar vervoer en bespaart u geld op de parkeerkosten bij de luchthaven. Terug in Nederland na een lange vliegreis? Ook dan belt u ons natuurlijk op en brengen wij u comfortabel naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen u naar en halen u op van:

  • Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Eindhoven
  • Luchthaven Rotterdam
  • Luchthaven Lelystad
Taxi bestellen

zorgVERVOER in 't gooi

Als u voor medische controles en behandelingen regelmatig naar het ziekenhuis of de medisch specialist moet, kunt u gebruikmaken van zorgvervoer van Gooise Taxicentrale. We dragen zorg voor uw comfort tijdens de heen- en terugreis naar de bestemming. Onze chauffeurs bieden u de nodige ondersteuning.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale

Lambertus Hortensiuslaan 108

1412 GZ Naarden


KVK

65049802

contactgegevens

T: 035-694 59 55

@: info@gooisetaxicentrale.nl

Openingstijden

Maandag Hele dag

Dinsdag Hele dag

Woensdag Hele dag

Donderdag Hele dag

Vrijdag Hele dag

Zaterdag Hele dag

Zondag Hele dag