Taxi nodig?

De taxidiensten van Gooise Taxicentrale uit Naarden - Bussum. Persoonlijk en betrouwbaar.

personenvervoer Bussum

Personenvervoer

Heeft u een feestje en wilt u zelf niet wilt rijden? Heeft u geen rijbewijs maar moet u toch ergens naar toe? Of wilt u genieten van meer comfort dan het openbaar vervoer u te bieden heeft?
Voor korte en langere ritten naar vrienden, voor bezoek restaurant, boodschappen, bezoek aan uw kapper. De Gooise Taxicentrale brengt u van A naar B.

zakelijk vervoer Bussum

Zakelijk vervoer

Het onderhouden van zakenrelaties kost zorg en aandacht. Gooise Taxicentrale begrijpt dit als geen ander. Uw buitenlandse gasten in een, comfortabele auto vanaf de luchthaven laten ophalen geeft direct een goede indruk.

luchthavenvervoer Bussum

Luchthavenvervoer

Vakantie! Daar kijkt u waarschijnlijk al maanden naar uit. Om te zorgen dat uw reis meteen goed en relaxt van start gaat, laat u zich met de taxi naar het vliegveld brengen. Zo heeft u geen gedoe met gesleep van koffers in het openbaar vervoer en bespaart u geld op de parkeerkosten bij de luchthaven. Terug in Nederland na een lange vliegreis? Ook dan belt u ons natuurlijk op en brengen wij u comfortabel naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen u naar en halen je op van:

  • Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Eindhoven
  • Luchthaven Rotterdam
  • Luchthaven Lelystad
     
Ziekenvervoer Naarden

Zittend ziekenvervoer

Als u voor medische controles en behandelingen regelmatig naar het ziekenhuis of de medisch specialist moet, kunt u gebruikmaken van het zittend ziekenvervoer van Gooise Taxicentrale. We dragen zorg voor uw comfort tijdens de heen- en terugreis naar de bestemming. Onze chauffeurs bieden u de nodige ondersteuning.