De persoonlijke en betrouwbare taxidiensten van Gooise Taxicentrale uit Naarden- Bussum

Bel 035 - 694 59 55

Gooise taxi

Wilt u stipt op tijd, comfortabel en in een prettige rijstijl naar uw bestemming gebracht worden? Daar zorgen wij voor! Wat die bestemming ook is: Amsterdam, Schiphol of verder weg, maar vanzelfsprekend ook binnen onze thuisregio.

 

Gooise Taxicentrale is thuis in Het Gooi; vooral in Naarden, Bussum, Hilversumse Meent, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Baarn, Weesp, Ankeveen en Kortenhoef.

Wij hebben veel ervaring en beschikken over een mooi wagenpark.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale

Vertrouwde taxi in Het Gooi

Gooise zakentaxi

Wilt u relaxed en geconcentreerd naar een belangrijke afspraak? Wij zorgen voor een  rustige en comfortabele rit van deur tot deur in een representatieve auto.

 

Na een diner of een avondafspraak bieden wij u graag zekerheid over een veilige terugreis zonder wachttijd. U bent dan zo snel mogelijk weer thuis.

Wij zijn een klantgericht bedrijf dat uw wensen graag vervult, waar u ook naartoe wilt. Ook uw buitenlandse gasten kunnen wij, namens u, halen en brengen.

 

Na een drukke en inspannende zakenreis vindt u ons direct in de vertrekhal van bijvoorbeeld Schiphol en bent u in de kortst mogelijke tijd weer thuis.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale biedt u

een hoog serviceniveau

Gooise Schipholtaxi

De chauffeurs van Gooise Taxicentrale kennen Schiphol goed. Zij geven u de laatste informatie over uw vlucht en brengen u zo dicht mogelijk bij de incheckbalie.

 

Bij terugkomst wachten wij u op in de aankomsthal, op het juiste tijdstip. Dan wilt u het liefst zo snel en veilig mogelijk naar huis.

Afspraak is afspraak.

 

Wij kennen een speciaal Schipholtarief bij reservering van minimaal 24 uur van tevoren.

Taxi bestellen

Van Gooise Taxicentrale kunt u goede

Schipholservice verwachten.*

 

*Hetzelfde geldt uiteraard voor de airports van Rotterdam/The Hague en Eindhoven.

Gooise zorgtaxi

Gooise Taxicentrale brengt u naar uw zorgcentrum. Wij hebben veel ervaring met vervoer van en naar diverse ziekenhuizen in het hele land. Hierbij is het van groot belang dat u een comfortabele reis hebt. Onze chauffeur is er voor u. Stipt op tijd wordt u opgehaald. Een kennis meenemen is natuurlijk altijd mogelijk. U arriveert op tijd voor uw afspraak en wij beschouwen het als belangrijk dat u in de kortst mogelijke tijd uit en thuis bent. 

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale is ook zorgzaam