DE PERSOONLIJKE EN BETROUWBARE TAXIDIENSTEN VAN TAXI Weesp

personenvervoer in de regio Weesp

U geniet bij voorkeur van meer comfort dan het openbaar vervoer u te bieden heeft. Misschien heeft u geen rijbewijs, maar u moet wel ergens naar toe. Of u heeft u een feestje en u wilt een glaasje drinken. Voor alle korte of langere ritten, naar vrienden, uw lievelingsrestaurant of de kapper. Taxi Weesp brengt u van A naar B.

Taxi bestellen

Taxi Weesp regelt uw zakelijk VERVOER

Goede zakenrelaties onderhoudt u met zorg en aandacht. Taxi Weesp is u daarbij graag van dienst. We halen uw binnen- en buitenlandse gasten op in een comfortabele auto. Op de luchthaven, het station of een andere bestemming. Zo dragen wij bij aan uw visitekaartje.

Taxi bestellen

LUCHTHAVENVERVOER vanuit Weesp

Het is vakantie! U kijkt er al lange tijd naar uit. Taxi Weesp brengt u met plezier naar het vliegveld. En altijd op tijd. Uw reis gaat relaxed van start. Geen gesleur met koffers in de bus of de trein. En u heeft geen parkeerkosten bij de luchthaven. Als u terug bent in Nederland na een lange vliegreis brengen de chauffeurs van Taxi Weesp u comfortabel weer naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen u naar en halen u op van:

  • Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Eindhoven
  • Luchthaven Rotterdam
  • Luchthaven Lelystad
Taxi bestellen

zorgVERVOER in de regio Weesp

Als u voor medische controles en behandelingen regelmatig naar het ziekenhuis of de medisch specialist moet, kunt u gebruikmaken van het zorgvervoer van Gooise Taxicentrale. We dragen zorg voor uw comfort tijdens de heen- en terugreis naar de bestemming. Onze chauffeurs bieden u de nodige ondersteuning.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale

Lambertus Hortensiuslaan 108

1412 GZ Naarden


KVK

65049802

contactgegevens

T: 035-694 59 55

@: info@gooisetaxicentrale.nl

Openingstijden

Maandag Hele dag

Dinsdag Hele dag

Woensdag Hele dag

Donderdag Hele dag

Vrijdag Hele dag

Zaterdag Hele dag

Zondag Hele dag