DE PERSOONLIJKE EN BETROUWBARE TAXIDIENSTEN VAN TAXI laren

personenvervoer in de regio laren

Reizen met meer comfort dan het openbaar vervoer u te bieden heeft. Betrouwbaar en persoonlijk vervoer als u geen rijbewijs heeft. En de Bob als u een een glaasje heeft gedronken op een feestje . Voor alle korte of langere ritten, naar vrienden, een goed restaurant of een bioscoop. Taxi Laren brengt u van A naar B.

Taxi bestellen

regel uw zakelijk VERVOER met TAXI laren

Goede zakenrelaties vragen om onderhoud met zorg en aandacht. Maak gebruik van het zakelijk vervoer van Taxi Laren. We halen uw gasten uit binnen- en buitenland op met een comfortabele auto. Op het station, het vliegveld of een andere bestemming. Met ons is het goed zaken doen.

Taxi bestellen

LUCHTHAVENVERVOER vanuit Laren

U heeft lang uitgekeken naar uw vakantie. Nu is het zo ver. Stap in bij Taxi Laren en laat de voorpret beginnen. Wij brengen u met plezier naar een luchthaven in Nederland. U bent er op tijd. Zonder gezeul met koffers in de trein of de bus. En het scheelt u parkeerkosten bij het vliegveld. Terug in Nederland na een lange vliegreis? Onze chauffeurs brengen u comfortabel weer naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen u naar en halen u op van:

  • Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Eindhoven
  • Luchthaven Rotterdam
  • Luchthaven Lelystad
Taxi bestellen

zorgVERVOER in de regio Laren

Als u voor medische controles of behandelingen regelmatig naar een medisch specialist of naar het ziekenhuis moet, biedt zorgvervoer van Taxi Laren uitkomst. Onze chauffeurs bieden u de nodige ondersteuning en dragen zorg voor uw comfort tijdens de heen- en terugreis.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale

Lambertus Hortensiuslaan 108

1412 GZ Naarden


KVK

65049802

contactgegevens

T: 035-694 59 55

@: info@gooisetaxicentrale.nl

Openingstijden

Maandag Hele dag

Dinsdag Hele dag

Woensdag Hele dag

Donderdag Hele dag

Vrijdag Hele dag

Zaterdag Hele dag

Zondag Hele dag