DE vervoersDIENSTEN VAN TAXI Bussum,  PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR

PERSONENVERVOER IN DE REGIO BUSSUM

Als u niet zelf wilt rijden na een feestje. Als u geen rijbewijs heeft, maar u moet wel snel op een bestemming zijn. Of als u graag van meer comfort geniet dan reizen met het openbaar vervoer u biedt. Waar u ook naar toe gaat. Naar vrienden, een restaurant, de bioscoop of de kapper. Taxi Bussum brengt u van A naar B.

Taxi bestellen

ZAKELIJK VERVOER VOOR HET BEDRIJFSLEVEN IN BUSSUM 

U besteedt veel zorg en aandacht aan uw zakenrelaties. Taxi Bussum begrijpt dat u comfort verlangt bij het vervoer van uw buitenlandse gasten. We halen ze voor u op vanaf de luchthaven in een comfortabele auto. U maakt direct een goede indruk.

Taxi bestellen

LUCHTHAVENVERVOER VANUIT BUSSUM

U kijkt er al maanden naar uit. Uw Vakantie! Laat uw reis meteen goed en relaxt van start gaan. Laat u met de taxi vanuit Bussum naar de luchthaven brengen. Dat scheelt u gesleep van koffers in het openbaar vervoer en u betaalt geen parkeerkosten bij de luchthaven. Bent u terug in Nederland na een lange vliegreis? Neem dan ook contact met ons op. We brengen u weer comfortabel naar huis.

Luchthavenvervoer heeft speciale tarieven mits er 24 uur van te voren is gereserveerd.

We brengen u naar en halen u op van:

  • Luchthaven Schiphol
  • Luchthaven Eindhoven
  • Luchthaven Rotterdam
  • Luchthaven Lelystad
Taxi bestellen

zorgVERVOER VANUIT BUSSUM

U moet regelmatig naar het ziekenhuis of de medisch specialist. Voor medische controles of een behandeling. Maak dan gebruik van zorgvervoer van Taxi Bussum. We zorgen ervoor dat u comfortabel heen- en terug reist. Onze chauffeurs bieden u de ondersteuning die uw situatie vraagt.

Taxi bestellen

Gooise Taxicentrale

Lambertus Hortensiuslaan 108

1412 GZ Naarden


KVK

65049802

contactgegevens

T: 035-694 59 55

@: info@gooisetaxicentrale.nl

Openingstijden

Maandag Hele dag

Dinsdag Hele dag

Woensdag Hele dag

Donderdag Hele dag

Vrijdag Hele dag

Zaterdag Hele dag

Zondag Hele dag